Monday, April 1, 2013

makhluk lain pun ada perasaan juga

salam...td kelas pagi...kelas pro...yg mana sgt boring dan mngntuk...ksian mdm ajar kami2 yg mcm xde prasaan ni....lpas tu kelas quality...best juga kelas ni wlaupun sgt berat...kami dh hbs topik 8...depa yg ambik soma n premiership baru hbs topik 3 rasanya....expert kn kmi...tu pn kelas tambahan kena buat lg...sbb topik ada 16...heavy ohhhh.....em...kelas ir cncel rini...so...lpas kelas blik trus sbb dten dmam...kmi ber 2 blik dlu...tami n yb blik kedian....hrini cuaca sgtlh pns...tdo pn peluh smpai basah katil...haishhh...ni pns dunia baru weyyy......bgn2 mumy kol ckp dhadha dh set kn appointment jmpa ustaz syam mlm ni..bdk2 ftsal ajak trun tp kesihatan dan 'gangguan' mungkin mnghalang aku...ptg tu aq kol mak aq brcritalh pasal tu n ni...mak xhbs2 suruh aq cri bakal menantu...sabar ya mak...ada jodoh adalah....n aq jg bgtau pasal kna jmpa ustaz dan bdn xbrapa sdp ni....aq pn trtnya2...adakah si dia jg rasa apa yg aq rasa...sbb takut2 lh kna apa2 mcm aq jg...tp...till now mcg xbrbalas dan xtau crita dia...xpalah...mungkin aq saja yg mnanggung seksa ini...dia mngkin tidak kna spt ku...sabarlah hati.....so...mlm tu aq p lh uitm dgn dten sbb dia ad klas mndarin...then aq n dhadha ambik mekna dan lepak mnum smntara tgu appointment...lpas tu p jmpa ustaz....dipndekkn crita,aq ok je...ustaz ckp mcm ni saja 'comel sangat,tu yg dia pun berkenan tu..jgn bmbang,xdak apa dh skrng,cuma smngt tu lemah sikit'....hoyeaaa....ustaz pn ckp mcm tu...haha...dhla ustaz bru smnggu kawin..bini dia ada dk tpi aq dgr crita...haha...then kmi smua p pasaq mlm...xdak mood sgt dh....balik rmh pn panas weyyy...itu saja....agak trkilan bila xtau khbr brta...aq duk cni mndrita,ang x ckp apa2 pn...ok...fine...aq xkisah dh pasal ang lg....kbai
Facebook

No comments:

Post a Comment