Monday, October 1, 2012

senyum dgn cara yaya

salam...ni godek2 mende ni sbb nk tdo dh ni.......agak x ok prasaan ni skrng...geram....pasal fon brulh...hishhhh....skt ati....nk kata murah,haishhh,tipulh kn....android kot...herm..alkisahnya contacts num fon aq ni boleh msuk kt kwn aq pnya dn bgitulh sbliknya.....if dia dlete kwn2 aq,otomatik jd trdlte dlm aq pnya n vice versa....skt hati tauu.....ingt nk tkr num lh fon ni..pkai digi...ok x...??...so...sape tau apa mslh fon aq tu...xkn dh rosak kot..bnda lain ok je aq main.....hermmm...k...just leave this problem like tht....so....td aq pg intrview utk zakat tau...agak lucu lh intrview ni...ni uitm pnya...smua boleh apply...aq pn join kwn aq apply....hope dpt...boleh buat supplement...haha....claz pg td ok je...xde yg best sgt pn hari ni...blik rmh mkn 2...dan berlaman sosial mcm ni...n 1 lg...aq deactivated fb aq tu,,sbb aq pnya fb xdpt d log out time aq pkai kwn aq pnya fon.....so...trpksalah aq krbnkn fb aq tu...nnti dh rjin aq bka blik ok.....skrng ni aq xrasa lonely sgt wthout fb tu...smua ok je.....pkai tweet2 lh...hehe....kn senang....ni housemate aq ni blajar bhsa mndarin dh mcm pelik je bnyinya....rjin sngguh diorng ni stdy.....xmo kacau....n....aq agk frust jg sbb aq dh lma xjoin ftsal....almost 2 weeks....ksian kt teammates....mybe dh rndu aq....*prasan je lbh......oleh krn hri ni xde yg best sgt...aq pn buat entri ni hnya utk mlngkpkn jdual harianku.....nah kudapan utk mlm ni...vvv

me n yaya....:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgggggggggggggggggghhhhhhhhhhh.....:O.....nilh yg yaya si comel kt ats tu ckp masa kna snap ni....ni bdk comellll tauuu....gmbr diambik oleh si buah hati...yaya ni anak sdara dia..cerdik je bdk ni..geram gilerrr kt dia..cubit2 pipi dia yg tembam tu...haishh...gmbr diambik masa family bf aq dtg ke kdh buat cuti2 mlaysia hari tu...kn best kalau happy memanjang mcm si yaya ni...gelak je tau..kalau x puas hati mngis je...sng...xpyh skit ati atau skt otak brfikir pasal mslh.....reason aq ltak gmbr ni sbb bila aq tngk senyuman yaya..aq rasa tenang je.....tq yaya....:)....ni je utk hri ni k...so...let's go to sleep everybody.....:) assalamualaikum.....:D
Facebook

2 comments:

  1. Senyum. Teruskan memberikan kuntuman senyuman :D

    ReplyDelete
  2. oraittt....kamu juga....senyum2 selalu...:)

    ReplyDelete